Soroptimist High Heels Night Run is beëindigd op 31-12-2022
Logo Soroptimistclub Apeldoorn
Soroptimistclub Apeldoorn
Organisator
OPGEHAALD
€ 65,00
DOEL
€ 7.500,00
Image

Soroptimist High Heels Night Run

Scoreboard

Live scoreboard
Leden
Donaties
Gedoneerd
Soroptimist Apeldoorn

Soroptimist Apeldoorn

4

1

€ 5,00

Deelnemer
Opgehaald
Jan Jaap Flokstra

Jan Jaap Flokstra

€ 60,00

Jeroen van Roon

Jeroen van Roon

€ 5,00

Omschrijving

Als daverende en bijzondere start van de 48ste Midwinter Marathon vindt op 4 februari de eerste Soroptimist High Heels Night Run plaats: een sponsorloop waarin vrouwen én mannen 200 meter afleggen op hun allerhoogste hakken. Op deze manier vragen zij aandacht voor de positie van meisjes en vrouwen wereldwijd en spreken zij zich uit tegen geweld tegen vrouwen. De opbrengsten van de run komen ten goede aan de Stichting Kenya Care die HIV positieve vrouwen ondersteunt in het opbouwen van een zelfstandig bestaan.

Voor vrouwen én mannen

Wie denkt dat dit evenement alleen is weggelegd voor hooggehakte dames, heeft het mis. We roepen juist ook mannen op om zich tijdens dit evenement de benen uit het lijf te rennen. De minimumleeftijd om deel te nemen is 18 jaar. De start en finish zijn net als de Centraal Beheer Night Run op het Marktplein (onder voorbehoud). De Soroptimist High Heels Night Run start voorafgaand aan de Night Run dus reken op veel publiek en mensen die jou gaan aanmoedigen. Neem ook gerust jouw eigen supporters mee zodat zoveel mogelijk mensen een bijdrage leveren aan dit belangrijke doel!

Sponsorloop

De Soroptimist High Heels Night Run is een sponsorloop Dat betekent dat jij je voor je deelname aan de Soroptimist High Heels Night Run laat sponsoren!

Stichting Kenya Care

De Stichting Kenya Care stimuleert en ontwikkelt gerichte projecten in Kenya op lokaal niveau. De accenten worden gelegd op het uitvoeren van projecten die HIV positieve alleenstaande moeders en hun kinderen ten goede komen. De projecten zijn doelmatig en praktisch gericht op het verbeteren van huisvesting, gezondheidszorg en (leef)milieu in persoonlijke gezinssituaties. Deze doelstelling sluit naadloos aan bij de doelstelling van Soroptimist International, een organisatie waarin 72.000 vrouwelijke professionals zich inzetten om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren.

Waarom je zeker mee moet doen:

- je geeft een uniek statement af want onder het motto ‘Walk in her shoes’ laat jij zien dat  geweld tegen vrouwen en meisjes onacceptabel is

- alle opbrengsten gaan naar Stichting Kenya Care

- het is de allereerste High Heels Night Run van Apeldoorn!

- er is een kort maar super tof en sfeervol parcours uitgezet in de binnenstad van Apeldoorn

- zeker weten dat deze High Heels Night Run de boeken ingaat als een event met een ge-wel-dige vibe!

Transacties

Transacties
Datum
Naam
Gedoneerd
18-12-2021

Anoniem

€ 15,00

15-12-2021

Anoniem

€ 15,00

14-12-2021

Anoniem

€ 15,00

12-12-2021

Kim

€ 5,00

12-12-2021

Anoniem

€ 15,00